Vi laddar för Folk och Världsmusikgalan 2021! Vill ni vara med?

Folk och Världsmusikgalan genomförs 2021 digitalt, det kommer vara kringaktiviteter så som seminarieprogram och workshops. Festligheterna avslutas med en direktsänd galakväll den 27 mars, som streamas från Stallet Världens Musik. Under den avslutande galakvällen prisas insatser som gjorts av artister, arrangörer, producenter och andra kulturhjältar under det pandemiska året 2020. 

Kulturens är stolt arrangör av det digitala seminarieprogrammet som sänds inför galan. Nu är det dags att skicka in era förslag på seminarier och workshops som ni vill arrangera tillsammans med oss! Temat är ”Oväntade Utmaningar!”. Hur har de utmaningar som pandemin lett till påverkat er och hur har ni löst dem? Låt fantasin flöda – dela med er av saker ni vill berätta, visa eller diskutera. 

Det går bra att skicka önskemål och rekommendationer, men framförallt vill vi se konkreta förslag på programpunkter som ni själva planerar och genomför i samråd med Kulturens. 

Senast måndagen den 1/12 vill vi ha era förslag. För mer info och anmälan kontakta programansvarig på Kulturens Bildningsverksamhet Anna Åhlin Orwin: anna.ahlin.orwin@kulturens.se , telefon: 072-3060646.

Bifoga tydlig beskrivning på upplägg och innehåll, bilder samt eventuella tekniska behov. 

En urvalsgrupps kommer att titta på samtliga inskickade förslag och väljer ut vilka som kommer att visas. Beslut om vilka digitala seminarier och workshops som kommer att kunna genomföras lämnas senast den 15/12 2020.