Storregional träff i Sundsvall

Efter förra årets arrangörsträff på Sara kulturhus i Skellefteå vill man upprepa träffen årligen! Nu är det snart dags för årets storregionala arrangörsträff. Boka in Sundsvall 19-20 november! RFoD-arrangörer får tillfälle att ses enskilt under träffen för samtal och erfarenhetsutbyten.


Vi träffas på Pipeline i Sundsvall för Regional Arrangörsträff som samordnas av Musikarrangörer i Samverkan (MAIS) och dess medlemsriksförbund tillsammans med Kulturens och de regionala musikinstitutionerna Musik Västernorrland, Estrad Norr Jämtland, Norrlandsoperan Västerbotten och Norrbottensmusiken. Regionala arrangörsträffar vänder sig till Musikarrangörer i alla genrer och bjuder på konferensprogram, mat, fika, underhållning och logi. 

Vi ses från lunch till lunch, utbyter erfarenheter, tankar och delar med oss av kreativa lösningar och idéer. Vi får höra på goda exempel från arrangörsföreningar, turnésamarbeten, aktuell bidragsgivning och tar del av regionala samverkansprojekt. Vi får också uppleva levande musik i form av Discopunk + Leo Minure, för er är på plats redan på fredagen GRANT och några Showcase presenterade av Svensk Jazz. 

Kammarmusikförbundet tar också upp det nyligen startade samarbetet ”Kammarmusikföreningar i Norr”.

Det spelar ingen roll om du arrangerar i stort eller smått eller vilken musikgenre du representerar, alla är välkomna. Boende, fika och mat ingår och vi tar inga avgifter. Du behöver bara stå för resan.

Lägg in datumen i kalendern och anmäl dig HÄR.
Sista anmälningsdag 5 november.

Mer information om program och konserter kommer inom kort!

För frågor vänd er till Erik Palm erik@mais.se, 070-247 00 22,
eller ditt riksförbund.