Stallet Världens Musik ställer in alla publika evenemang till och med den 14 april!

Efter regeringens beslut att begränsa stora folksamlingar med anledning av coronaviruset har Stallet Världens Musik nu bestämt att alla flytta eller ställa in alla publika evenemang till och med den 14 april. Vi följer utvecklingen och meddelar hur vi gör med resten av vårsäsongen när nya rekommendationer och bestämmelser kommer från våra myndigheter. Nytt besked om resten av vårens konserter kommer 1 april.
Detta är förstås tråkigt då vi gärna träffar vår publik men något vi gör med hänsyn till er och våra medarbetares hälsa.

ÅTERKÖP AV BILJETTER
Köpta biljetter kommer att återlösas automatiskt till det kort eller Swish-kopplade konto som användes vid köptillfället. Just nu har Tickster många ärenden, så återbetalningen kan ta upp till 10 bankdagar. Vi ber om förståelse och tackar för ert tålamod.

KONSERTEN FLYTTAD?
Om vi flyttar en konsert till ett senare datum blir du kontaktad och vi hjälper dig att boka om ditt besök så du får uppleva konserten alternativt byta till ett presentkort (som gäller på våra egna konserter på Stallets scen och har en giltighetstid på 1 år).

Läs mer: https://stallet.st/sv/bra-att-veta/angaende-coronaviruset