Regionala Arrangörsträffar

RFoD bjuder in konsert- och festivalarrangörer till regional arrangörsträff den 23 och 24 mars i Västerås. Träffen arrangeras av MAIS (Musikarrangörer i Samverkan) med Riksförbundet Sveriges Orkesterförbund som part. Medvärdar är Västmanlandsmusiken som också bjuder in till Västerås Jazzfestival som arrangeras den 22-23 mars.

Regionala arrangörsträffar vänder sig till musikarrangörer i alla genrer och vi bjuder på konferensprogram, konserter, mat, fika, underhållning och logi (för de som har mer än en timmes resa). Det är bara resan som ni behöver stå för själva.

Lördagen den 23 mars pågår arrangörsträffen parallellt med Västerås Jazzfestival vilket ger möjlighet att ta del av programmet som ingår. Till galakonserten kan MAIS erbjuda ett subventionerat pris på 200kr (ordinarie 495kr). I seminarierna får vi bl. a. ta del av konstnärliga ledaren för jazzfestivalen, Magnus Lindgren som berättar om att Arra för storband och stråkorkester – Utmaningar och möjligheter, med utmaningar som; akustiskt-förstärkt, starkt och svagt och olika kulturer kring förberedelser och rep. Vad bör konsertarrangörerna tänka på?

Och hör sen! – en föreläsning om ljud och hörsel med Andreas Forsman som tar upp områden som akustik, skadliga ljudnivåer samt ger råd om förebyggande åtgärder. Kulturrådet ger oss senaste nytt och vi får ta del av arrangörsguiden. Västmanlandsmusiken ger en inblick i sitt samarbete med arrangörer tillsammans med några av arrangörsföreningarna och så tid för samtal, diskussioner och nätverkande.

Musikarrangörer i Samverkan bjuder på konferensprogram, konserter, mat, fika, underhållning och logi för de som har mer än en timmes resa. Det är alltså bara resan som ni behöver stå för själva! Då vi förväntar oss många deltagare och vi har begränsat antal platser (speciellt hotellrum) så gäller först till kvarn. Boende i dubbelrum ger möjlighet till fler deltagare. En första avstämning sker 31 januari varefter vi går ut med uppdaterad information och slutligt anmälningsdatum. För inresande finns möjlighet att komma redan på fredag den 22 mars. Boende är då subventionerat, men på egen bekostnad. Kontakta erik@mais.se för mer information.

Anmäl dig till träffen HÄR!