Regional Arrangörsträff i Östersund 30 september – 1 oktober!

Regionala arrangörsträffar vänder sig till konsertarrangörer i alla genrer och bjuder på konferensprogram, konserter, mat, fika, underhållning och logi.

Välkommen på Regional arrangörsträff i Östersund den 30 september – 1 oktober. Träffen samordnas av MAIS (Musikarrangörer i Samverkan) och genomförs i samarbete med Kulturens Bildningsverksamhet och Klubb SAM. Medvärdar är Estrad Norr och de regionala musikinstitutionerna Norrbottensmusiken, Norrlandsoperan och Musik Västernorrland.

Syftet med Regionala arrangörsträffar är inspiration, kunskapsbyggande och nätverkande mellan lokala och regionala konsertarrangörer. Du som arrangerar konserter är välkommen att delta, oavsett om du är medlem i RFoD, något annat riksförbund eller inget alls.

Vi håller till på Storsjöteatern och får där ta del av MAIS arrangörsguide, KulturCrew, turnésamverkan, aktuellt kring bidrag och stöd och utredningen om Kultursamverkansmodellen. Vi får också tid för samtal, diskussioner och nätverkande. Det blir konsert med Prismaleik som under sommaren gjort succé med föreställningen ”Legenden om Lapp-Nils” i Döda Fallet. Musiken baseras på den traderade musiken efter Lapp-Nils, en spelman i Jämtland under 1800-talet, men är modernt arrangerad och framförd. Deras skiva kommer att finnas till försäljning.

Ett mer detaljerat program kommer i inom kort.

Anmäl dig senast den 9 september HÄR!