Regional Arrangörsträff i Norrköping 28-29 maj

Hej arrangör, boka in Norrköping 28-29 maj för Regional Arrangörsträff!

Nu planerar RFoD för årets första Regionala Arrangörsträff, som samordnas av MAIS. Den här gången tillsammans med Kammarmusikförbundet och Sweden Festivals. Medvärdar är Östgötamusiken, Norrköpings kommun och Kulturens bildningsverksamhet. Regionala arrangörsträffar vänder sig till musikarrangörer i alla genrer och bjuder på konferensprogram, konserter, mat, fika, underhållning och logi. The Sweden Festival – nationellt festivalmöte, interagerar med träffen och tjuvstartar dagen innan med konserter som alla deltagare bjuds in till.

Vi ses från lunch, lördag den 28 maj till lunch, söndag 29 maj, utbyter erfarenheter, tankar och delar med oss av kreativa lösningar och idéer. Vi får lära oss mer om hållbara konserter, insatser för unga lovande artister, nationella turnéstrukturer, europeiskt samarbete, aktuell bidragsgivning med kris- och återstartsstöd och hur Norrköping som Unesco musikstad arbetar och mycket mer.

Det spelar ingen roll om du arrangerar i stort eller smått eller vilken musikgenre du representerar, alla är välkomna.  Boende, fika och mat ingår och vi tar inga avgifter. Du behöver bara stå för resan.

Lägg in datumen i kalendern och anmäl dig här .

Sista anmälningsdag 25 april.

Mer information om program och konserter kommer inom kort!

För frågor vänd er till
Erik Palm
erik@mais.se

Till hösten planeras ytterligare två regionala arrangörsträffar, den ena i september och den andra i november.