Meddelande till er som köpt biljett till Folk & Världsmusikgala 14/3 på Musikaliska

Galan ställdes in på grund av de rådande omständigheterna med coronaviruset. Orsaken var Folkhälsomyndighetens rekommenderade mötesrestriktioner och regeringsbeslutet som infördes till följd av coronaviruset, som inte tillåter sammankomster med över 500 personer. 

Detta var förstås väldigt tråkigt då vi så gärna ville träffa publiken och fira alla pristagare med en storslagen konsert. Men att ställa in var nödvändigt med hänsyn till er och våra medarbetares hälsa, som alltid går först. 

Ni har givetvis rätt till återbetalning av era biljetter. 

Samtidigt får vi många frågor från biljettköpare som vill stötta oss och känner att de inte måste få pengarna tillbaka. Det är vi förstås oerhört tacksamma för! 

Ett mail med information om återköp har skickats ut till alla som köpt biljett till galan. Om du av någon anledning inte fått detta kan du skicka ett mail till info@rfod.se med namn och biljettkod (står på den nedladdningsbara biljetten du fick när du köpte den). 

Ni som känner att ni inte måste få pengarna tillbaka behöver inte göra någonting. 

Tickster är för närvarande hårt belastade med många återköp på biljetter för inställda arrangemang, det kan därför dröja innan pengarna kommer in på ditt konto. 

Om ni har några frågor tveka inte att kontakta oss. 

Mvh 
Thuva Härdelin 
Projektledare Folk & Världsmusikgalan 
Verksamhetsledare, Riksförbundet för Folkmusik och Dans 

folkgala.se 
rfod.se 
thuva@rfod.se
0709248466