Kära publik! Stallet – Världens Musik behöver ert stöd!

VAD HÄNDER?

Stallets verksamhet på Stallgatan 7 är hotad!

Stallet – Världens Musik är andrahandshyresgästen till Blåsarsymfonikerna som fört en dialog med Fastighetsverket i två år om utveckling av Musikaliska kvarteret, denna process har nu strandat och kontraktet är uppsagt med slut 30 april och därmed är också Stallet uppsagt. (Stallet har fått löfte om att genomföra planerad verksamhet till 15 maj)

Stallet är en unik scen och en vital scen för musik och dans, en plats för musiker och publik att mötas på i en inkluderande miljö mitt i Stockholm.

Nu är det dags att samla alla goda krafter för att stödja en positiv utveckling av Musikaliska kvarteret, och se till att Stallet Världens Musik får leva vidare på Stallgatan 7 och se till att utveckla scener inte avveckla!

VAD KAN NI GÖRA?

Vi behöver fler röster som vittnar om betydelsen av Stallet och mötesplatser för kultur. Skriv gärna några rader om Stallets betydelse för er som gästar Stallet som publik, arrangör, enskild musiker, seminarieanordnare, eller på något annat sätt samarbetar med eller bryr sig om Stallet Världens Musik.

Mejla oss gärna på stod@rfod.se

I artikeln nedan uttrycker flera tongivande röster sin oro för Musikaliska Kvarterets framtid. Vi kan inget annat än att hålla med och dela denna oro:

https://www.expressen.se/debatt/musikaliska-kvarteret–ar-hotat-av-byrakrater/

Kasia Syty
Stallet – Världens Musik
kommunikatör

kasia.syty@rfod.se